Terminator: Genisys (2015) Trailer

trailers
He’s back! Arnold Schwarzenegger, de Oostenrijkse Gouvernator, is terug in een spiksplinternieuwe Terminator film. Of eigenlijk het begin van een nieuwe franchise aan Terminatorfilms. Samen met Emilia Clarke (Khaleesi in Game of Thrones), Jason Clarke (Zero Dark Thirty) en Jai Courtney (A Good Day To Die Hard) vecht hij tegen de robots, met in de hoofdrol de van vloeibaar metaal gemaakte T1000. Deze keer gespeeld door Byung-hun Lee. Het verhaal speelt zich af in 2029, waar de wereld in oorlog is. Menselijke rebellen tegen de robots van Skynet. John Connor zendt zijn soldaat Kyle Reese terug in de tijd naar 1984 om zijn moeder, Sarah Connor, te beschermen tegen Skynet. Maar ondertussen blijkt de moeder van John Connor al sinds haar negende opgevoed te zijn door een Terminator. De trailer is vet, en alles is eigenlijk hetzelfde. Maar toch ook weer zoveel anders dan de eerdere films. Ben benieuwd waar dit naar toe gaat. Check de trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=62E4FJTwSuc

Geef een reactie