Jurassic World (2015) Trailer

trailers
We hebben er jaren op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de vierde Jurassic Park film komt in de bioscopen! Met Colin Trevorrow aan het roer weten we niet wat we moeten verwachten, aangezien zijn films niet echt bekend zijn, maar de trailer is veelbelovend. De trailer is vandaag uitgekomen en bevat veel dino’s, en een shitload aan CGI… En het ziet er goed uit! De trailer wekt mijn interesse, waardoor ik bijna niet kan wachten tot de zomer van 2015, wanneer de film in de bioscopen komt. Veel spanning en mooie locaties beloven wat! Deze film speelt zich 22 jaar na de blamage op het eiland van deel 1 af en het park is geopend, genaamd “Jurassic World”. Owen (Chris Pratt) maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging voor zowel de medewerkers als de duizenden bezoekers van het park. Check de trailer!

Geef een reactie