Voorbeschouwing Bekerwedstrijd Nieuwland 3 – Eemdijk 4 (15-11-2014)

eemdijk4
We gedragen onszelf nog regelmatig als babies en dat terwijl wijzelf bedolven worden onder de babies. Want het seizoen was nog niet eens begonnen of onze Ries verblijdde ons met een ventje. We weten al een tijdje dat Japio en Bulletcatcher wachten op een volgende. Een maand geleden wist Vullis ons het leuke nieuwtje te geven voor een nieuwe verwachting. En gisteren na de training leek het rijtje wel compleet gemaakt te worden. DJ en de-naam-die-nog-niet-genoemd-mag-worden verwachten ook een kleine. Niet van elkaar natuurlijk, hoewel dat ook acceptabel was geweest in de groep, maar van hun eigen vrouwen! 2 stuks in totaal dus. Iedereen van harte!!! Genoeg babynieuws… aanstaande zaterdag is Nieuwland 3 in de blijde verwachting van ons.

En hoewel er dus genoeg “gescoord” is dit seizoen, loopt de Eemdijk 4 trein nog niet zo best. We hebben dan afgelopen zaterdag met een gehavend en “beste-vrienden-groepje-liet-zo-het-team-in-de-steek-voor-een-heerlijk-weekendje-weg” team een goeie overwinning geboekt. Op de ranglijst blijven we echter net nog in het linker rijtje hangen. Maar het kan nog hoor… gewoon blijven winnen.

Zaterdag staat er eerst een andere wedstrijd op het programma. Eentje van de beker namelijk. Eigenlijk een oefenwedstrijdje, want de drie punten die hier gewonnen kunnen worden gelden niet voor dat linker rijtje. Echter onze eigen captain Hip is ’t hier niet mee eens. Hip meldt ons dat we deze wedstrijd wel serieus moeten nemen. Collega Vos is namelijk dit keer de vijand.

Wedstrijd begint om 13:00. Aanvang is 12:00. Opstelling gaat via de Whatsapp komen… of een 10 minuten voor tijd.

Geef een reactie