Voorbeschouwing Zuidvogels 6 – Eemdijk 4 (01-11-2014)

eemdijk4
Toen het seizoen nog niet eens begonnen was en we flinke¬†discussies hielden of we vierde¬†klasse moesten spelen, wisten we nog niet dat we na vier¬†wedstrijden ergens onderaan zouden bungelen. Gelukkig is onze vijfde¬†wedstrijd een klapper geweest en ons zelfvertrouwen, voornamelijk van onze “Sydney‚Äôs”, is aangesterkt. We hebben onze punten verdubbeld en staan zelfs hoger in de ranglijst dan onze volgende tegenstander, Zuidvogels 6.

Niet dat we meer punten hebben ofzo. Nee, het is hetzelfde aantal, maar √©√©n¬†wedstrijd minder. Daarmee win je de schaal niet, maar toch… qua beeld in de ranglijst zijn we flink gestegen. Zuidvogels 6 heeft naast een extra wedstrijd vele doelpunten meer tegen gehad. Er is nog geen ‘clean sheet’ te bekennen in hun reeks uitslagen. Daar tegenover staat dan wel dat ze altijd scoren…

Wedstrijd begint om 15:00. Aanvang bij Eemdijk is om 13:30 uur. Voorlopige opstelling is bekend (via de Whatsapp, red.), maar zal vast en zeker worden aangepast.

Geef een reactie