Voorbeschouwing Eemdijk 4 – Muiderberg 4 (25-10-2014)

eemdijk4
We weten niet meer wat winnen is. Zover mijn geheugen reikt, zover reikt het gevoel van verlies, tekortkoming, verslagen. Het lijkt wel ons eerste seizoen waar de eerste punten pas laat in de competitie kwamen. Ik weet het nog wel… het was een goed feest na ons gelijkspelletje tegen Huizen. Het lijkt mij een goed plan om weer een feestje te gaan bouwen. Morgen ontvangen we het vierde van Muiderberg.

Muiderberg 4, het is weer een onbekend teampje. Maar dit keer is het ook direct onze concurrent voor behoud in de 5e klasse. We staan alleen net op doelsaldo boven Muiderberg. Willen we niet nog verder glijden naar beneden, dan zullen we hier onze slag moeten slaan. En uiterdaard een goed feestje houden. Ikzelf ben 2 weken weg geweest en nog steeds hoor ik dat bepaalde verjaardags/ doelpunt kratten niet gehaald zijn. Het spreekt allemaal voor zich dat morgen een uitgelezen kans is hiervoor.

Wedstrijd begint om half 1. Aanvang is om half 12.

Chille opstelling circuleert al op de whatsapp. Tot morgen.

 

Geef een reactie