Tegenstanders seizoen 2014/2015 bekend!

eemdijk4
Waar we in 2007 begonnen als Eemdijk 8, vervolgens Eemdijk 7 werden en afgelopen seizoen het zesde mochten zijn, zo gaan we plots aankomend seizoen verder onder de noemer Eemdijk 4. Jawel, het duurt niet lang meer of we zijn het eerste! We zijn nu wel het vierde team van V.V. Eemdijk, maar dat betekent ook dat we verder gaan in de vierde klasse. Een geheel nieuwe wending in het bestaan van die immens gezellige vriendenteam. Nu het vaststaat dat we een klasse hoger spelen, zijn de teams voor aankomend seizoen ook bekend. Een paar bekende namen komen voorbij, waar Eemdijk 4 nog een appeltje mee te schillen heeft.

Update 13-08-2014: We zijn tóch vijfde klasse geworden sinds vandaag. De nieuwe competitieindeling is ook bekend.

Hieronder de competitieindeling:

 • Altius 3;
 • Altius 6;
 • AS ’80 1;
 • BZC’13 3;
 • Eemdijk 4;
 • Huizen 6;
 • Loosdrecht 4;
 • Muiderberg 4;
 • Olympia ’25 2;
 • OSO 2;
 • SDO 4;
 • Sporting Almere 3;
 • Wasmeer 2;
 • Zuidvogels 6.

Geef een reactie