Dawn of the Planet of the Apes (2014) Trailer

trailers
Het eerste deel, Rise of the Planet of the Apes uit 2011, verraste mij enigszins. Waarschijnlijk niet alleen mij, aangezien een opvolger vanaf juli 2014 in de bioscopen is te vinden, genaamd “Dawn of the Planet of the Apes”. De naamgevind gaat een beetje richting de zombie-franchise, en qua verhaallijn eigenlijk ook een beetje. De wereld wordt overheerst door apen, aangezien een aapvriendelijk virus de mensheid heeft geveld. Nu ontstaat er een oorlog tussen het restje mensen en de overheersende apen, onder leiding van de aap Caesar uit het vorige deel. De trailer ziet er goed uit, en de locatie (toekomstig San Francisco) is natuurlijk altijd goed! Geregisseerd door Matt Reeves, de regisseur van o.a. Cloverfield. Vanaf 17 juli in de bioscoop. Heb je de trailer al gezien?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DpSaTrW4leg]

Geef een reactie