Kom in actie voor de HomeRide!

teamjonathan
Op 28 en 29 juni 2014 wordt de HomeRide weer gereden. Een wielertocht van 500 km, welke afgelegd wordt van Groningen naar Maastricht, binnen 24 uur. net als vorig jaar doet ook dit jaar Team Jonathan weer mee met de wielertocht. Team Jonathan is een groep vrienden en vriendinnen (spelers en spelersvrouwen vanĀ Potjekak’s veldvoetbalteamĀ Eemdijk 6), die het altijd vrolijke jongetje JonathanĀ als voorbeeld stellen. In 2012 is bij Jonathan deĀ Ziekte van PompeĀ geconstateerd. De ziekte van Pompe is een neuromusculaire ziekte die spierzwakte veroorzaakt, waardoor Jonathan en zijn ouders in een groot ziekenhuistraject zijn beland, en zo ook in aanraking kwamen met het Ronald McDonald Kinderfonds. Steun dit team, en steun vooral het Ronald McDonald Kinderfonds en sponsor deze kanjers! Dat kan via de profielpagina van Team Jonathan op de website van HomeRide! Volg ze ook op de Social Media!

–Ā Homeride pagina
–Ā Facebook
–Ā Twitter

Geef een reactie