Voorbeschouwing VVZA 3 – Eemdijk 6 (05-04-2014)

eemdijk6
Het spant erom. Zaterdag is de strijd der titanen. Eemdijk 6 heeft een eer hoog te houden (de vorige ontmoeting was een winstpartij voor de groenen), en VVZA wil die felbegeerde eerste plek behouden. Iets met het woord “dood” en “gladiolen” voor beide teams. Enfin, het wordt een ‘clash of the titans’, dus trek je harnas aan! >>

De wedstrijd begint op het vreemde tijdstip van 13:45 uur. Kwart voor twee. Waarschijnlijk heeft dit te maken met wedstrijden ervoor en erna, maar houd hier in ieder geval rekening mee. Ondanks het feit dat Eemdijk 6 de vorige keer gewonnen heeft (eindstand 3-1, red.), Eemdijk 6 nu wel weer zijn eigen keeper op doel heeft en de laatste weken weer wedstrijdritme heeft opgebouwd, geeft VVZA zich op eigen grond niet zo snel gewonnen. Ondanks de vrije zaterdag vorige week zijn deze mannen gebrand om hun eerste plek veilig te stellen.

Twee weken geleden Twitterde onze Amersfoortse concollega’s “Volgende week mentale rust voor de topper tegen Eemdijk(@Potjekak) op 5 apr.”. Behaalt VVZA een voordeel met deze mentale rust? Heeft Eemdijk 6 geluk dat ze wat wedstrijdritme in de benen hebben? Hebben de Amersfoorters thuisvoordeel? Nemen de Diekers de drie punten mee naar huis? Allemaal vragen die morgen rond 15:30 uur beantwoord zijn.

Zorg er dus voor dat je fit bent. Niet (teveel) zuipen vanavond, want morgen mag er weer geknald worden!

Verzamelen rond 12:30 uur op De Vinken!

Geef een reactie