Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Cobu Boys 5 (22-03-2014)

eemdijk6
Na de wederom zoveelste afgelasting van het seizoen mag Eemdijk 6 eindelijk weer de wei in. Afgelopen zaterdag ging de wedstrijd tegen Roda ’46 niet door vanwege brand in de kleedkamers. Dit pakte voor Eemdijk 6 wel aardig uit, er was namelijk niet veel animo vanuit het team. Een aantal mannen ging met 20 graden skiën, sommigen een weekend weg en dan waren er nog de nodige blessures. Zodoende had Eemdijk 6 al moeite genoeg om een 11-tal mensen bij elkaar te brengen. Omdat we niet met de sterkste opstelling konden komen tegen de huidige nummer 3 in de competitie, kwam het Eemdijk 6 uitermate goed uit dat de kleedkamers waren verbrand. Ik wil hier natuurlijk niets mee insinueren ;-). Echter voor Roda ’46 is dit natuurlijk niet fijn, maar zoals Johan altijd zegt: “elk nadeel heb z’n voordeel”. Misschien dat Roda ’46 bij de nieuwbouw meteen warm water voor de douches kan aanleggen, ik kan het mij namelijk niet heugen dat ik daar ooit een warme douche heb genomen na afloop van een wedstrijd. >>

Na een heerlijke training (lees partijtje) afgelopen woensdag, waarin goed werd gelopen, veel werd vrijgestaan, netjes verdedigd en de vele sublieme passes bijna allemaal goed aankwamen is Eemdijk 6 klaar voor aanstaande zaterdag. De tegenstander staat op dit moment één na laatste in de competitie, een zogenaamd “kleintje”. En van de kleintjes moeten we de punten ook pakken. Ik zou graag terugpakken op de vorige wedstrijd tegen Cobu Boys, echter door het gebruiken van het nieuwe platform op www.potjekak.nl kan ik niet meer inloggen en weet ik de uitslag niet meer. Ondergetekende was er deze wedstrijd ook niet bij dus er zijn ook geen herinnering om op terug te grijpen. Dat terzijde denk ik dat Eemdijk 6 gewonnen heeft, wij staan 2e en zij staan 11e daar kunnen we dan toch geen punten tegen verloren hebben ;-).

Zaterdag heeft Eemdijk 6 weer genoeg mensen, mochten de “weergoden” geen roet in het eten gooien dan kunnen we met een sterke opstelling starten. Deze opstelling is op dit moment al bekend op de WhatsApp. Het wordt tijd dat we weer een overwinning behalen, het gevoel van winnen, en de smaak van het biertje daarna zijn dan toch altijd beter. Hiervoor moeten voor elkaar vechten, het duel aangaan, scherp verdedigen, slim aanvallen en doelpunten maken. Iedereen fit zaterdag dus geen gezuup op vrijdag. Anders is het niet Buugen maar Spuugen.

Aftrap is om 12.30 uur, aanwezig om 11.30 uur. Japio neem jij de pakjes mee?? ;-)

Geef een reactie