Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Roda ’46 6 (14-12-2013)

De laatste loodjes wegen het zwaarst, zeggen ze altijd. Officieel zijn het niet de laatste loodjes, maar zaterdag is wel onze laatste wedstrijd voor de winterstop. Oftewel onze laatste wedstrijd van het jaar en een goede eerste helft van het seizoen. Een helft seizoen waar er weer veel gebikkeld moest worden om de huidige positie te verkrijgen. Om met trots de winterstop in te gaan zullen we ook met deze laatste zware loodjes moeten bikkelen. De lichte lootjes kopen jullie maar van Cees de derde helft. Roda ‘46 6 staat op het programma. >>

 

Het team Roda ’46 6 is eigenlijk een oude bekende van ons waar wij het elke keer moeilijk tegen hebben. Maar volgens Wortel is die oude bekende het vijfde geworden en is het zesde een nieuw team. Dat klinkt als goed nieuws ware het niet zo is dat ze wel van het zevende van Roda hebben gewonnen. Een team waar wij het moeilijk tegen hadden. Maar aan de andere kant… wanneer hebben wij het niet moeilijk? Elke keer worden wij geconfronteerd met het feit dat de tegenstanders ook prima kunnen voetballen. De dubbele cijfers blijven dit seizoen uit. Worden we nou oud of zijn te tegenstanders nou zo jong?

Alhoewel in voorgaande seizoen hebben we nog nooit zoveel punten verzameld in een eerste helft. En dat was ook niet nodig aangezien de concurrentie ook niet zoveel punten verzamelde. Helaas is de competitie nu zo dat nummers 1 t/m 4 heel dicht bij elkaar liggen. Met name VVZA op nummer 2. Roda ’46 6 staat nu op een stabiele zesde plek en kan zowaar ook kampioen worden als ze vanaf nu alles winnen. Maar ja.. dat geldt natuurlijk wel voor meerdere teams. Maar laten we wel voor de zekerheid dit even uit hun dromen helpen.

Bikkelen dus!!! Nog even volhouden mannen!

Wedstrijd begint om 12:30, aanvang is om 11:30. Opstelling is op de Whatsapp.

Geef een reactie