Voorbeschouwing Eemdijk 6 – TOV 5 (07-12-2013)

Nog even volhouden… nog eventjes maar. Het is een bekend gegeven dat wanneer het kwik daalt, het team langzaam beetje bij beetje ontrafelt. Is het niet door blessureleed, dan is het wel door de toenemende kou met het risico voor een bal op je koude dijbeen. En op de een of andere manier wordt het spel er ook niet beter op. En laat ik vandaag nou ook nog in een sneeuwbuitje gereden hebben. Als de sneeuw in de maand is dan… Ik wil deze zin niet eens afmaken voordat ik de boel jinx. Nog eventjes volhouden mannen… ik weet het… Winter is coming. Maar nog 2 wedstrijdjes alles geven en dan kunnen we een hele winterstop trots op onszelf zijn. Morgen eerst TOV 5 pakken. >>

Ik weet het, ik weet het. TOV 5 heeft maar nipt met 4-2 verloren van onze angstgegner; Nieuwland. Dit als reminder dat we eigenlijk niemand mogen onderschatten inclusief TOV 5. Ook al staan ze onderaan!

Feitje van TOV 5 is wel dat ze weliswaar maar één remise hebben gespeeld, ze hebben echter in bijna alle wedstrijden gescoord. En in tachtig procent ervan hebben ze minimaal twee doelpunten gescoord. Reken daar morgen nog één weggevertje van ons erbij op, staan wij al 0-3 achter. Morgen zullen onze spitsen dus minimaal vier doelpunten moeten maken.

Knallen morgen dus! Nog even volhouden mannen!

Wedstrijd begint om 12:30, aanvang is om 11:30. Opstelling is op de Whatsapp.

Geef een reactie