Voorbeschouwing VOP 3 – Eemdijk 6 (30-11-2013)

Op een gegeven moment had ik gisteren toch echt het idee dat ik in de zeik werd genomen (dat gebeurt wel eens in ons team). Voor de zoveelste keer mocht ik uitleggen dat de wedstrijd aanstaande zaterdag niet om 12:30 begint zoals onze website vermeldt, maar dat voetbal.nl toch zegt dat de wedstrijd om 12:00 mag starten. Vele spelers met kinderen mopperden en maakten zich zorgen om de babysitter activiteiten. Tenminste.. mits ik niet in de zeik werd genomen. Maar veel zorgen zijn ook niet echt nodig. De uitwedstrijd speelt zich af hier zo om de hoek. Namelijk in het uit de grond gestampte dorp Vathorst, tegen VOP 3. >>

Weer een nieuwe VOP. In het verleden hebben we vele VOP’ers meegemaakt onder de leiding van Coach Hayes. De man die ons door en door kent en precies weet hoe onze bijnamen zijn. Nu een nieuw team van VOP. Dit team staat in het midden van de stand met 3 winst, 2 gelijk en 3 verloren. We zouden ze zomaar onderschatten. Maar let wel… Ze hebben gewonnen van Nieuwland. Onze “angstgegner”. Plus dat het wel eens zo kan zijn dat VOP zijn eigen spelregels hanteert op eigen grondgebied.

Maar we zijn goed voorbereid. Hip smeert liters spul op zn pijnlijke plekjes. Japio is gisteren geslaagd voor zijn duw-in-de-rug-en-torpedeer-hiermee-bort-richting-Ries kwaliteiten. Evenals Ries voor zijn schop-de-bal-weg-inclusief-de-tegenstander. Plus dat Ries een award heeft gekregen voor de best scene “ik ben onschuldig, ik speelde alleen de bal weg”. En dat ik bij dat alles onterecht klappen voor krijg, is allemaal part of the game!

We gaan ervoor!

Zaterdag begint de wedstrijd dus om 12:00. Aanvang op Eemdijk is om 10:45. Opstelling is bekend en de keeperpositie wordt niet meer gewijzigd! Dirk! VOP heeft normale velden maar ook kunstgras. Tot dan!

Geef een reactie