Voorbeschouwing CJVV 8 – Eemdijk 6 (21-09-2013)

Waar jammer genoeg Ajax niet kon stunten tegen Messi en kornuiten, was er gelukkig wel een heerlijke traktatie van onze Wortel. Jawel… onze Wortel en Mup die elke keer een lange reis naar de voetbalvelden maken, waren ook met de training present! Zo werd de training een gezellig partijtje met alleen de irritaties van Mouse z’n kant. Hij beweert dat Japio tikjes aan hem uitdeelde. Hopelijk kan Japio zaterdag ook een tikje uitdelen aan CJVV 8. >>

 

Langzamerhand kennen we CJVV 8 nu wel. We komen ze zelfs tegen op feestjes als die van de Coach en afgelopen zomer op Electronic Family. Oud klasgenoten vertoeven in dit team en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Een staking zal dit weekend niet in het verschiet staan. Maar de rivaliteit in wedstrijd is aardig aanwezig. Eemdijk 6 komt vaker als winnaar uit deze strijd. Maar de vorige keer op de (harde bevroren) velden van CJVV was er sprake van een remise. Een gelijkspel waar wij stiekem nog steeds niet mee eens zijn. (Vraag maar aan Booka).

Zaterdag soort van revange! En voor ons weer een mogelijkheid om de eerste punten te pakken. Laten we er sterk staan en die punten pakken. 14:00 begint de wedstrijd, 12:30 aanwezig bij Eemdijk. Opstelling is bekend via de Whatsapp.

Geef een reactie