Voorbeschouwing De Merino’s 3 – Eemdijk 6 (04-05-2013)

Zaterdag staat alweer onze laatste wedstrijd gepland. Je kon het ook wel merken aan de vertragingen van de verslagen. Het mindere enthousiasme op de site en het gemis van de verboden K-woorden. Maar hierna volgen de analyses van het seizoen, het vele nakaarten syndroom. Maar ook de gezellige toernooitjes, stressloze partijtjes en voor mij begint ook het vaarseizoen. Het komt allemaal wel goed. Maar dat terzijde… onze laatste geplande wedstrijd is tegen de Merinos 3. >>

 

Ik vroeg het de vorige keer al. Spreek je het nou uit als Merínos of als Mérinos? Het is me niet gelukt om erachter te komen de vorige keer. Want het was een flinke verliespartij 2-4. Waar we dachten ‘die rollen we wel even op’, bleek hun eerste naast ons te voetballen. En we hebben een klein vermoeden dat wat reserve spelers daarvan tegen ons speelden. Zo zie je maar weer dat onderschatten killing kan zijn. 

We kunnen het goed maken zaterdag in Veenendaal. Of ook niet en er gewoon lekker gaan ballen. Tenslotte staan we in de top 5 van de competitie en daar zullen we ook blijven. Nog aardig goed gedaan tegen mijn verwachting in met de neergaande spiraalactie nog voor de winterstop. Wat dat betreft gaan we dit seizoen nog positief afsluiten. 

Wedstrijd begint om 13:00. Aanvang is om 11:15. Vertrektijd is om 11:30… want we moeten naar Veenedaal! Opstelling is soort van bekend op de Whatsapp.

Geef een reactie