Voorbeschouwing DOVO 9 – Eemdijk 6 (16-02-13)

Het leek even op toeval. Op de whatsapp kwam het bericht dat Dirk moest overwerken en dus geen training kon geven. Een partijtje werd het. En warempel… 15 man wilden voetballen.  Waar we normaal op mooi weer moeten wachten om zo’n opkomst te realiseren, leek een simpel berichtje al voldoende te zijn. Mooi dat het zo’n grote groep was. En maar goed ook… want we hebben toch een partij slecht gevoetbald!! Gelukkig voor ons hebben we zaterdag eens een laagvlieger op het agenda; DOVO 9. >>

Update 15-02-2013 – 12:30 uur: Alle wedstrijden zijn afgelast!

 

Alhoewel deze DOVO het niet zo best doet in de competitie hadden wij in een thuiswedstrijd er in het begin nog moeilijk mee. Het was weliswaar op een woensdag en hadden wij wat invallers moeten regelen. En misschien hadden zij juist ook invallers geregeld die net ietsje meer kunnen dan de gemiddelde DOVO 9-er. Het doet er verder niet toe.. de feiten liegen er niet om. DOVO 9 doet het niet zo best.

Dat is mooi… wij waren namelijk gisteren echt slecht. En helemaal in het begin met oneven partijen. Het kwam goed uit dat onze STERspeler ging douchen en we weer even partijen hadden. Maar we bleven slecht. Misschien kwam het ook door het harde veld en de slechte condities.. maar echt pijn in de ogen. En vooral helemaal als je daarna Lan Persie vs Rolando gaat kijken. Maar dat is natuurlijk appels met peren. Maar we moeten wel flink aan de slag. 

Pluspuntje was wel … het was weer druk en gezellig. Plezier en acceptatie… ze komen er weer aan. Houden zo. En grote kans dat zaterdag de wedstrijd wordt afgelast… reken er maar alvast op dat we dan gewoon een partijtje gaan doen. Druk en gezellig maken.

Begin wedstrijd 14:30 in Veenendaal! Aanvang Eemdijk 13:00 Sharp! Opstelling komt vast op de whatsapp. Dirk staat in de basis.

Geef een reactie