Potjekak Shortfilm “Paranormal ActiviPiet” (2012)

alt

Gisteren, 21 december 2012 (Judgement Day volgens de onwetende Maya’s), is de allernieuwste Potjekak Shortfilm “in première” gegaan. Genaamd Paranormal ActiviPiet. Wederom een productie van de all-rounders WB en MJ, maar nu ook met een special guest. Zoals de titel al doet vermoeden lijkt het of MJ in dit filmpje al enkele dagen wat paranormale activiteiten ervaart, waarbij hij zijn lichaam even niet meer onder controle heeft. WB komt er plots achter wat deze “activiteiten” veroorzaakt. Het achtste filmpje op rij van deze amateuristische amateurs, waarbij het doel van dit soort filmpjes niets anders is dan het publiek te vermaken. Geen diepe boodschap, geen langdradig verhaal, maar gewoon ‘straight to the point’ amusement. Zet je geluid hard, de kamer donker, en geniet van Paranormal ActiviPiet! >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rFxHaAzYq84]

Geef een reactie