Potjekak voor Water

alt

Hier in Nederland vinden we het allemaal maar vanzelfsprekend, maar in Tanzania is de watervoorziening schaars. De stichting Connect International voert samen met SHIPO (Southern Highlands Participatory Organisation) een project uit voor een waterpunt bij de Madobole school in Tanzania. Potjekak is gevraagd wat aandacht te schenken aan dit doel, en wie zijn wij om hier geen gehoor aan te geven? Wij willen jullie vragen een donatie te doen op 3114.80.195 onder vermelding van Waterpunt Basisschool. Potjekak stort het bedrag vervolgens aan Connect International. In het menu hiernaast is te zien hoeveel geld er nog nodig is voor een waterpunt. Deel deze post, stuur e-mails, vertel het aan iedereen en laat je hart spreken voor de kinderen in het kansarme Tanzania!

Geef een reactie