Voorbeschouwing Eemdijk 6 – IJsselmeervogels 5 (20-10-2012)

alt

De gemoederen liepen hoog op na de wedstrijd van VOP 4. Niet alleen bij VOP 4 die na een uitstekende start van een 0-1 de wedstrijd verliest met 6-1. Maar ook bij Eemdijk 6 die met een bruiloft kater bar slecht het voetbalspelletje liet zien. Hoe weinig voetbalinzicht kun je hebben zelfs na 6 voetbaljaren. Gisteren was deze vraagkwestie naast het trainen centraal. Er werd veel besproken en nagedacht en vaak kwam de deprimerende conclusie dat we het toch nooit zullen leren. Gelukkig hebben we toch ook veel plezierrrr. Anders waren we allang gestopt. Maar de kook- en barkunsten van PUK en DJ houden de andere gemoederen plezierig bezig. Op naar zaterdag! Op naar de derbybekerwedstrijd tegen IJsselmeervogels 5. Lees verder. >>
 
Een googlehit naar IJsselmeervogels 5 geeft een post aan dat ze de beker van het Eemdijk toernooi hebben gewonnen. Ikzelf was toen op vakantie maar ik geloof dat we toen ook tegen dit team hebben gespeeld. Het zal weliswaar een ander format hebben gehad, maar onbekend is dit team dus niet. En trouwe FC RidiCULO speler Patrick speelt ook zijn wedstrijdjes in dit team. Gelukkig hebben we al 1 tip meegekregen om deze vierdeklasser de baas te kunnen zijn. “kort erboven op zitten”. In da pocket dus.
 
Verder wil ik jullie nog dit meegeven:
 
“Voordat ik de verlichting behaalde, was mijn leven vol van lege dingen. Ik heb gestudeerd, begrepen en verkregen het talent om tot 10 te tellen. Bij het getal elf verkrijg ik een leeg innerlijk bereid om op te vullen met plezier. Wanneer je tot tien kan tellen behoor je tot de weinigen met dit talent. Pas het dus toe en vooral in verband met teamsporten zoals veldvoetbal. Wanneer het spanningsveld gevuld met negatieve lading, tel tot 10, ontlaad en vul het veld met plezier. Coach,  pep op, stimuleer en begeleid je naaste op een positieve manier. Alleen op deze manier zul je verlichting behalen en plezier vinden.”
 
– Vrije vertaling van de 21e toespraak van  de verzameling toespraken van Boeddha. –

 
Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Opstelling komt…

Geef een reactie