Bruiloftsfilm Richard en Josje – “Man Zoekt Boerin”

alt

Eemdijk 6 speler Rikea (volledige naam Richard Zijl) is vandaag getrouwd met zijn lieftallige vrouw Josje. De naaste vrienden van het kersverse echtpaar konden deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hebben samen met Potjekak een prachtig filmpje gemaakt over Richard en Josje. De titel luidt “Man Zoekt Boerin” en gaat over de eerste ontmoeting, de eerste zoen en de toekomst van beide geliefden. Uiteraard worden Richard en Josje prachtig ‘neergezet’ door de Hollywoodacteurs-in-spe, de vriend(inn)en van beiden, en zijn ze nauwelijks te onderscheiden van het echte echtpaar. Zetel jezelf op de bank, sluit de gordijnen, pak wat popcorn, open een biertje of wijntje, zet het geluid voluit en geniet van een 17 minuten durende ode aan het bruidspaar in “Man Zoekt Boerin”. >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F2o8dg5pxEk]

Geef een reactie