Voorbeschouwing Eemdijk 6 – VVZ ’49 6 (29-09-12)


De inkt van het verslag was toch nog net te nat om meteen de voorbeschouwing neer te zetten. Zo'n druk weekje zet ook de gemoederen buiten het veld aan het werk. Maar dat maakt niet uit, we gaan gewoon door. We hebben er plezier in. Het weer blijft droog genoeg, de spierpijntjes zijn bijna over en morgen mogen we weer… tegen het altijd moeilijke VVZ '49 6.>>

Altijd moeilijk? Nou niet helemaal altijd. Maar de laatste keer dat we tegen het zesde van VVZ '49 mochten, stonden we met rust een goede 1-0 achter. En pas na een donderspeech van Mup en vele gemiste kansen van VVZ, maakten wij de 1-1. En toen gelukkig deze lijn door getrokken naar een 1-3.

We weten alleen niet of dit hetzelfde VVZ is als van vorig jaar. Wij zijn namelijk ook van nummertje gewisseld en andere teams doen dat ook. We weten wel ze afgelopen wedstrijd verloren hebben met 0-5 van Hercules 7. En dat VVZ '49 6 een 3-3 gelijk spelletje gedaan hebben tegen DOVO 9. En die kennen wij nog van eergisteren.

Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Opstelling zie hieronder:

Coach: Eef

Wortel             PUK               Japio
          Henk      Hip          DJ
Bort             Mup/ Marty        HWD
                       Dirk

Bank: AZ, Vulis, Ries

Geef een reactie