The Last Stand (2013) Trailer

alt

The badass Gouvernator is back! Arnold Schwarzenegger schittert weer in een nieuwe film, The Last Stand. In The Expendables genoot hij een bijrol naast alle ouwe 80’s rotten in het vak, maar in The Last Stand vertolkt hij de hoofdrol. Schwarzenegger speelt een sherrif, die geniet van zijn baantje in het dorpje Sommertown Junction. Als een groep bendeleden ontsnapt uit de gevangenis en richting de Mexicaanse grens rijden, is het stadje Sommertown Junction nog de enige doorgang. Dat laat de ex-Terminator niet gebeuren uiteraard. Iets zegt me dat Arnie een beetje te oud is voor deze actiespektakels en dat hij net als Clint Eastwood de rustigere films op moet pakken… Maar hij mag het tegendeel bewijzen vanaf 17 januari 2013. Check de trailer. >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xUXYvFxc0PA]

Geef een reactie