OUYA Gameconsole

alt

Misschien wel een revolutie in de gamewereld te noemen: OUYA. Een Open-Source gameconsole, gebaseerd op Android 4.0. Gewoon een console met 8 GB schijfruimte, die je met je tv kan verbinden. Vanaf hier kun je (draadloos) games downloaden en rechtstreeks op je tv afspelen. OUYA is nog in ontwikkeling, maar men verwacht het op de markt te brengen in maart 2013. Dus geen dure Xbox, Playstation of Nintendo meer, waar je de console moet ombouwen om spellen gratis te spelen… Voor meer informatie, check Kickstarter. Voor een filmpje over de ontwikkeling, en de specificaties van deze revolutionaire console, lees meer… >>

{iframe}http://www.kickstarter.com/projects/ouya/ouya-a-new-kind-of-video-game-console/widget/video.html{/iframe}

Specifications:

  • Tegra3 quad-core processor
  • 1GB RAM
  • 8GB of internal flash storage
  • HDMI connection to the TV, with support for up to 1080p HD
  • WiFi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth LE 4.0
  • USB 2.0 (one)
  • Wireless controller with standard controls (two analog sticks, d-pad, eight action buttons, a system button), a touchpad
  • Android 4.0

Geef een reactie