EK 2012 Pool Tussenstand 25-06-2012

alt

De kwartfinales zijn voorbij en de laatste vier teams zijn bekend. De Portugezen waren als eerst door. Waar je verwacht dat Ronaldo er weer een paar inknalt, viel hij qua kansen weer tegen in de wedstrijd tegen Tsjechië. Een schamele 0-1 overwinning schakelde de Tsjechen uit en mocht Portugal zich de eerste halve-finalist noemen. De wedstrijd van Duitsland was leuker om te kijken. In de wedstrijd tegen Griekenland vielen maar liefst zes goals. Het was al heel snel duidelijk dat Duitsland ging winnen, maar Klose, Neuer, Schweinsteiger en consorten knepen hun billen nog even samen toen het gelijkspel werd, 1-1. Dat was de ommekeer voor de Duitsers en walsten zo over Griekenland heen. In de slotfase scoorde Griekenland nog uit een penalty, waardoor de einduitslag 4-2 werd. Duitsland is de tweede finalist. Afgelopen weekend werden de laatste twee teams bekend. >>

 Spanje tegen Frankrijk, afgelopen zaterdag, was een saaie wedstrijd. Spanje mocht zich de meerdere noemen en door een penalty in de laatste minuut won de Spaanse formatie met 2-0 van de Fransen.

Gisteren was misschien wel de leukste wedstrijd van deze kwartfinales. Kansen over en weer, maar helaas geen doelpunten. Engeland en Italië waren qua verzilveringen aan elkaar gewaagd, maar Italië overheerste in het aantal kansen. De wedstrijd eindigde na de allereerste penaltyserie in een 4-2 eindstand. Italië mag aantreden tegen de Duitsers aanstaande donderdag.

Toch zijn het ook constant dezelfde mensen die bovenaan meedraaien in de Voetbal Pool, aalleen wisselt men nogal van plaats. Dirkie staat bovenaan met maar liefst 91 punten. Op de tweede plek volgt James met 87 punten en op de derde plek staat Richard met 84 punten.

Ondanks het feit dat er nog maar enkele wedstrijden zijn, kan er nog van alles gebeuren. De bonuspunten, de kampioen en natuurlijk die laatste paar games kunnen de doorslag zijn.
 

# Deelnemer Pnt. Voorspellingen Jokers Juiste uitslag
1 dirkie 91 28 1 5
2 James 87 28 1 5
3 Richard 84 28 1 5

Geef een reactie

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑