Potjekak EK 2012 Voetbal Pool – Invullen Kampioen

alt

Gisteren werd mij gevraagd waar de kampioen ingevuld kan worden voor de EK 2012 Voetbal Pool. Aangezien het twintig belangrijke punten kan opleveren bij een goed voorspelde kampioen, is een kleine uitleg op zijn plaats. >>

 In het EK 2012 menu zie je bovenaan de topic een balk, wat er uitziet als hierojnder. Klik op het icoontje van het mannetje met potloodje.

alt

Vervolgens kom je op je eigen profielpagina en verschijnt er links boven in de hoek een icoontje van een kladblokje met een potloodje. Klik ook hier op.

alt

Hier kun je enkele profielinstellingen veranderen voor jouw pool, zoals jouw favoriete team en jouw voorspelde kampioen. Sla vervolgens op en je hebt kans op die misschien wel heel belangrijke twintig punten.

alt

Geef een reactie