Potjekak EK 2012 Voetbal Pool – Update 29-05-2012

alt

Pfff, het begint toch wel te kriebelen hoor. Vooral als ik het Nederlands Elftal zo zag spelen tegen Bulgarije afgelopen zaterdag (1-2 verloren!). Is dit een voorbode voor het aanstaande EK? In de poulefase treffen we namelijk tegenstanders van een niveautje hoger, meneer Van Marwijk. Maar zo’n EK staat helemaal op zich. De verrassingen vliegen je om de oren, en elke wedstrijd is spannend. Ook al speelt Nederland niet, aangezien de voetbal pools de grond uit schieten als onkruid. Er valt namelijk wat te verdienen met deze Toto’s, Tippspielen, en andere voetbal pools. Potjekak heeft op moment van schrijven zo’n 20 21 aanmeldingen en dit kan altijd meer worden. >>

Stuur je buurman, buurvrouw, neef, nicht, (o)pa, (o)ma, vriend(in) deze kant op en schrijf ze in! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en spanning… en prijzengeld uiteraard. Dat is natuurlijk waar zo’n pool om draait. Spanning bij zelfs de saaiste wedstrijden.

De eerste drie plekken krijgen een prijs. De prijzenpot wordt als volgt verdeeld:

– 1e prijs: 60% prijzengeld;
– 2e prijs: 30% prijzengeld;
– 3e prijs: 10% prijzengeld.

Meer informatie over de Potjekak EK 2012 Voetbal Pool vind je hier!
Uitleg en spelregels
Puntentelling
Excel sheet voor de extra punten

Vergeet overigens de Kampioen niet te voorspellen, aangezien hier twintig (20) punten mee te verdienen zijn!!!alt

Geef een reactie