Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Zwaluwen Utrecht ’11 1 of 2

alt

De meningen zijn verdeeld. Waar de een roept dat wij ze met huid en haar gaan opeten. Schreeuwt de ander dat dit juist vies is en vreest voor een nederlaag zaterdag. Hoe het ook zal worden, het gaat sowieso de topper wedstrijd van onze competitie worden. Het zal de wedstrijd worden die onze competitie spannend kan houden door een winst van ons. Of het zal de competitie vereenvoudigen met een winst van de 40 koppige selectie van Zwaluwen Utrecht. Want met een winst van de Utrechters, kunnen zij op 4 punten los komen. >>

Update 13-04-2012 – 20:59 uur: De wedstrijd is afgelast!

 
Uiteraard moet Zwaluwen natuurlijk nog wel wat wedstrijden inhalen. Het is het enige team die tot kort geleden heel veel wedstrijden achterliep. Het zal wel te maken hebben met hun 40 koppige selectie die ze met hun eerste moeten delen. En wanneer hun eerste een moeilijke wedstrijd heeft, plukken ze uiteraard de beste van hun tweede eruit. En laten ze het tweede hun wedstrijd uitstellen. Dit is zomaar een beste conspiracy theorie uit de duim geproduceerd.. maar hoe kan je anders zoveel wedstrijden missen met zo’n grote selectie. En trouwens… is hun wedstrijd ZU – EDO 3 al uit de boeken??? AZari… check het nogmaals ajb! Want wel op voetbal.nl deze wedstrijd met 4-0 gewonnen te hebben terwijl op beide sites van beide clubs gemeld wordt dat deze wedstrijd is afgelast. Kunnen wij niet als netjes beschouwen.
 
Nee.. dan hebben wij tenminste niets te schamen met onze schamele selectie. Waar wij vrijwel elke keer met minimale bezetting komen opdagen. Het wordt wel vervelend weliswaar… zo verlies je namelijk een derby met een gehavend team. Wat nog vervelender is, je verliest van een fanatiek duivels blauw team. En dezelfde blauwe team verliest als makke schapen van de Zwaluwen. De competitie had nog spannend kunnen blijven. We zullen zaterdag alles op alles moeten zetten om deze spanning nog te kunnen houden.
 
Ik was erbij die wedstrijd bij de blauwe thuis. Het kan echt wel. De blauwe waren toen mak en de Zwaluwen hadden een mazzeltje. Als wij hetzelfde team tegenkomen en wij er meer in geloven, dan pakken we ze wel. En ook al zetten zij hun beste spelers in het tweede en laten ze hun eerste zwemmen… dan pakken we ze gewoon harder aan. Dus hou er rekening mee dat je zondag t/m woensdag last van je lichaam kan hebben. Want zaterdag is onze enige kans. We gaan alles geven. En je gunt het toch niet dat er een kampioensfoto van 40 man gemaakt wordt?
 
Dus AZari nog achter die wedstrijd aan. Let op! Wedstrijd begint om 12:00. Aanvang om 10:30. Opstelling komt vast van Hip. En zaterdag met het hele team Zwaluwen Utrecht opvreten!

Geef een reactie