Voorbeschouwing Roda 46 6 – Eemdijk 7 (24-09-2011)

Eemdijk 7

De ene frikandel is net het vet uit of de andere wordt alweer besteld. Zo goed waren de frikandellen van Japio. En waar de frikandellen het toppunt van voedsel was, zo was DJ er voor ons om biertjes te schenken. Een wereld van verschil nu we in de kantine mogen blijven na de training. Met op de achtergrond happy hardcore en op de muur voetbal te bekijken. Het voelt net alsof het zo gewoon hoort te zijn. Beter… want vanaf afgelopen woensdag zal het nu elke woensdag zo zijn. Maar zaterdag eerst een bekerwedstrijd tegen het nog onbekende Roda 46 6.>>
Eentje gewonnen en eentje verloren. Dat is de stand van zaken van deze Roda. Toevallig is het ook de Roda die in onze competitie zit. We kunnen dus stiekem met deze bekerwedstrijd de vijand verkennen. (Zij dus ook ons). Maar dat komt vast wel goed. En wie afgelopen zaterdag niet heeft meegemaakt, kan een soort van herkansing krijgen morgen. We krijgen namelijk weer een wedstrijd met weinig wissels. We zullen aan de bak moeten, willen we een beetje weerstand geven. Ach…we zien het morgen allemaal wel.

Wedstrijd begint om 13:00. Dus je moet op de Vinken aanwezig zijn om 11:30. Opstelling zie hieronder en let vooral op de opmerking dat PUK z’n 90 minuten krijgt. Heeft hij verdiend.

 

alt

Geef een reactie