Nova Zembla (2011) Trailer

alt

Arnie Oerlemans doet goeie zaken. Van een lullig studentje in GTST tot een ware zakenman, met een nieuwe passie voor films. Goeie shit als je het mij vraagt. Met ‘Komt Een Vrouw Bij De Dokter’ had hij al een succesvolle productie op zijn naam staan, maar met deze allereerste Nederlandse 3D film doet hij helemaal goeie zaken! Nova Zembla heet zijn nieuwste productie. Een waargebeurd verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz, dat in de 16e eeuw is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer. Ze trotseren stormen, sneeuw en ijs, en zijn op zichzelf aangewezen als het schip strandt op de ijsschotsen. De trailer belooft heel wat, vooral voor Nederlandse begrippen, dus kijk hier zeer zeker naar uit… En dan ook nog eens 3D. Had ik al vermeld dat supermodel Doutzen Kroes hier een rol in speelt? Zeker een kijkje waard zeg ik. Vanaf november in de bioscopen. >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=sLqvKJkpP7g]

Geef een antwoord