Voorbeschouwing BFV Toernooi 2011 Speelronde 3

Vanavond is het dan zover. FC RidíCULO speelt zijn laatste avond op het BFV Toernooi 2011. Met maar twee in de pocket, nog twee wedstrijden te gaan, en dan ook nog eens tegen de toppers uit onze poule, kunnen we gerust reëel blijven en zeggen dat het nog maar puur voor de lol is. FC RidíCULO speelt vanavond tegen de Diekers en de Kajuit. >>  
Als we er vanuit gaan dat we gaan verliezen, kan het alleen nog maar meevallen. Als we denken dat er nog wat te behalen valt, spelen we als een krant en veel te gehaast. Dus vandaar mijn negatieve instelling!

Om 19:00 uur start de eerste wedstrijd tegen de Diekers, om vervolgens na een kwartier pauze weer om 19:30 uur te strijden tegen de Kajuit. Beide teams staan, voor zover ik weet, bovenaan in de poule. FC RidíCULO staat ergens onderaan. We kunnen dus onze status als “underdog” aanhouden. Alleen maar goed tegen dit soort teams.

Mede-topscoorder MJ is sinds vandaag op vakantie, dus hebben we moeten zoeken naar een waardig vervanger. Met 4 man is het niet mogelijk om ook maar een beetje te verdedigen. Ruud Eeken, bij menig Eemdijk 8’er wel bekend van het 5e, mag zijn plek innemen. We gaan zijn kwaliteiten laten testen tegen deze twee teams. Ben benieuwd!

Wederom met 5 man en dus geen wissels gaan we knallen en onze longen uit onze lijven rennen, twee keer een kwartier. Misschien dat we nog een beroep kunnen doen op de FC RidíCULanen bORt en Floep? Bij deze een noodoproep!!! :-)

Geef een reactie