Voorbeschouwing BFV 2011 Covebo Speelronde 2

Vanavond mag FC RidíCULO’s zusterteam Covebo weer aan de bak voor het BFV Toernooi 2011. De tweede speelronde is ook voor deze mannen een feit. Vorige week wist Covebo maar 1 puntje te bemachtigen tegen Scheidsrechter Tijd. Vanavond willen ze dit evenaren… en zelfs overstijgen. Als ik kijk naar de teamnamen van de tegenstanders, zeg ik dat dit wel moet lukken. Maar namen zeggen niets! >>
 

Om 19:15 uur mogen de Coveboys als eerste knallen tegen Wanna-Have. FC RidíCULO wist vorig jaar dik 14 minuten de nul te houden. De laatste paar seconden kreeg keeper Hip een bal om zijn oren. Hip, nu speler van Covebo, is uit op wraak. Met een goed team aan zijn zijde zal hij alles uit de kast halen om hier te winnen. Mijn gevoel zegt dat het de mannen ook wel lukt, mits er goed verdedigd wordt, en er geen cadeautjes weggegeven worden… Ja, dan doel ik op vorige week!

De tweede match vanavond om 20:00 uur is tegen De Visrokers. Geen idee of dit team een balletje kan trappen. Als ze net zo voetballen als dat ze ruiken (wat een humor over een team met de naam Visrokers), dan krijgt Covebo nog een plotselinge zware dobber. Enigszins betwijfel ik het, aangezien ik de kwaliteiten van Covebo, a.k.a. Satyriasis, a.k.a. “half-Eemdijk 8” ken, dus dat wordt de tweede puntenpakker.

De laatste match van deze avond voor Covebo om 20:45 uur is tegen een team met een moeilijke naam om te typen: de Schuelerboys. Noem jezelf dan gewoon Sjuulerboys! Je leeft immers in Bunschoten…. zegt de persoon die een speler is van RidíCULO. Zucht… Enfin, Covebo pakt hier ook gewoon 3 punten. Zet Japio voorin en laat hem glieren en glissen! Hier pakt hij zijn graantje mee! Een puntenrijke avond voor Covebo.

Maar… een ongelukje zit in een klein hoekje, dus het kan maar zo dat de beste mannen met maar 2 punten naar huis gaan. Komt het zien!

Geef een antwoord