Voorbeschouwing BFV 2011 Covebo Speelronde 1

Afgelopen dinsdag mocht Potjekak’s zaalvoetbalteam FC RidíCULO aantreden in de eerste Speelronde van het BFV Toernooi 2011. Vanavond is het de beurt aan de mannen van zusterteam Covebo. Vanaf heden, in samenwerking met de spelers van Covebo (ook spelers van Eemdijk 8), zullen hier op Potjekak naast FC RidíCULO ook enkele verslagen gepost worden van dit vrienden-zaalvoetbalteam. Vanavond mogen de mannen van Covebo aantreden tegen twee teams: De Postkamer en Scheidsrechter Tijd. >>
 

Eigenlijk weet ik zelf weinig van deze tegenstanders. De Postkamer is een bekende, maar moet wel geklopt kunnen worden door de Coveboys. Deze wedstrijd vangt aan om 20:30 uur. Zal Japio op tijd zijn voor de wedstrijd? Zet Vullis zijn status als goalgetter door in dit toernooi? Zullen nieuwkomers Hip en Job zich kunnen profileren tegen de oude rotten van dit team? Keeper Dirk staat op doel, maar is hij fit genoeg? Heeft D.J. eindelijk de shirts kunnen regelen?

Met twee zaalvoetballers (Wortel en Mup, red.), een echte keeper, en de topscorers van V.V. Eemdijk zal het wel goed uitpakken voor Covebo.

De tweede wedstrijd vangt aan om 21:30 uur tegen nieuwkomer Scheidsrechter Tijd. Alleen met hun naam hebben ze al een punt verdient. Geen idee of dit een bestaand team is met een nieuwe naam, of gewoon een volledig nieuw team, die nog niet op elkaar is ingespeeld. Grote kans dat Covebo vanavond 6 punten mee naar huis neemt. Komt het in ieder geval zien in sporthal De Kuil!

Geef een antwoord