Voorbeschouwing Bloemenkwartier 3 – Eemdijk 8 (29-01-2011)

Het gaat niet door!!! Dat dachten we woensdag althans. Nu schijnt de zon en worden de kansen op een wedstrijdje groter dan verwacht. Dus geen groen licht om vrijdag in de kroeg te hangen. Tot net voor de wedstrijd met moeder de vrouw over de markt slenteren. En geen lamlendige voorbeschouwing van dat het waarschijnlijk toch niet door gaat. Het gaat waarschijnlijk wel door! En dan gaat er niet zomaar een wedstrijd door! Het is een beladen wedstrijd, want er was maar 1 ploeg waar we dit seizoen niet kunnen schreeuwen dat we er nooit van verloren hebben. Jawel… we gaan naar Quart des Fleures, Cuarto de florres, oftewel Bloemenkwartier.>>

Update 29-01-2011: Algehele afgelasting voor West I, wij dus! Zucht… 
 
Waar wij in een kwartiertje het hebben verbloemd om te winnen!!! Dat gaan we dus deze keer niet doen. Goed je mannetje houden, geen slappe hap en elleboog Zaki in de gaten houden. En Darren mag deze keer niet in onze 16 komen! Zo voorkomen we wel de afstandschoten, gepruts met de bal en eigen doelpunten. Klinkt goed!

Wedstrijd begint om 14:30. En trek daar een kwartiertje eraf en bloembloem het uur dan vertrekken we om 13:15 bij ons thuisfront. Opstelling is niet veel veranderd. Zie hieronder. Knallen!!

Geef een reactie