Potjekak presenteert “Ons Verhaal” 2010

Potjekak presenteert

Het is onderhand een fenomeen geworden. Iedereen heeft het erover en iedereen wil het ook zien. Uiteraard hebben we het over het jaarlijks terugkerende filmpje van WB en MJ. Elk jaar zo rond Sinterklaas, nog vóór de kerstdagen, zijn deze twee heren in de weer voor een spannend avontuur, welke vastgelegd wordt op camera. Deze filmpjes worden met menig mens gedeeld en de reacties zijn vaak lovend! Zo ook dit jaar hebben de heren een prachtig, doch spannend filmpje gecreëerd, welke Potjekak met een ieder wil delen! Tevens hebben we een special guest, die zijn opwachting maakt als vervanger van Brad Pitt. Want is het je wel eens overkomen dat je iets hebt meegemaakt en dit niet durfde te vertellen? Een verhaal waar niemand op zit te wachten, maar toch verteld moet worden. Een avontuur beleefd, maar niet meer nageleefd. Dit wat je nu gaat zien, is dan zoiets. Dus pak de popcorn, open een biertje, zetel jezelf in de meest comfortabele stoel in huis, doe alle lichten uit, het filmpje op fullscreen, zet de speakers op volle volume, en geniet mee van deze spannende film, genaamd "Ons Verhaal". >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ODGSlmdPYb8]

Geef een reactie