Voorbeschouwing Eemdijk 8 – De Meern 7 (13-11-2010)

Image

Even voor de record. Vandaag en morgen komt er een heerlijke herfststorm over Nederland waaien. Zeer grote kans dat het zaterdag niet doorgaat. Dus speciaal voor onze opjestropdas lezers uit De Meern, je mag vrijdag goed doorhalen in de kroeg! Wij daarentegen zullen fit moeten zijn voor of een training, of Sinterklaas begroeten, of naar een wedstrijd van de rooie of blauwe gaan. Maar stel, hypothetisch, stel dat de harde wind de regen zo horizontaal over Nederland blaast richting Duitsland, dan kan de wedstrijd zomaar doorgaan. En dan zullen we ook klaar moeten staan, want deze wedstrijd is een kraker…>> Zo zegt ene meneer edo op het gastenboek van opjestropdas. Blijkbaar heeft De Meern meer charisma dan wij. Deze mensen krijgen meer aandacht! Waar wij vorig jaar alle succes gewenst kregen van diverse teams, gaan al die verwensingen naar De Meern. Bloemenkwartier was dan wel in de laatste minuut door hun verslagen, maar BLKW 3 wenst ze dan toch het allerbeste. Zelfs #2Huizen8 leeft met de oranje tshirts mee. Het lijkt alsof wij een soort van Spakenburg zijn met een Ruben Wilson die bij iedereen het bloed onder de nagels vandaan haalt. Als wij toch die rol toegedeeld krijgen, laten we dat ook maar zijn. Alles gebruiken om de kraker te winnen.  Deze wedstrijd is dan niet allesbeslissend, maar gaat wel veel zeggen. We zullen dan ook in de sterkste opstelling verschijnen aangezien we genoeg man zullen hebben.
De opstelling?… nou die krijg je zaterdag wel te zien. Als we met de kids langs de weg staan voor de goedheiligman. Mits het doorgaat, wedstrijd begint om 12:30 Aanvang, ruim een uurtje eerder.

Geef een reactie