Derby der Derbies: Spakenburg – IJsselmeervogels 2010

Derby der Derbies: Spakenburg - IJsselmeervogels 2010

Deze middag is het weer zover. De strijd der titanen zal losbarsten. De wedstrijd Ajax – Feyenoord is er niets bij vergeleken. Uiteraard hebben we het over de Bunschotense derby Spakenburg – IJsselmeervogels. De blauwen tegen de rooien! Al tientallen jaren een fenomeen in het vissersdorp, en trekt elke derby ongeveer 8.000 man naar sportpark De Westmaat. De wedsttrijd zal voorafgegaan worden door de meest briljante sfeeracties van de sfeercommissies van beide clubs. Deze derby speelt zich af op de blauwe kant van De Westmaat en start om 15:00 uur. Rond 12:00 uur komen de auto's hier bij mij al voor rijden om een plekje te bemachtigen en om niets te missen van deze wedstrijd op zich! Spakenburg staat op dit moment bovenaan in de Topklasse van de amateurs, en op de vijfde plek (met maar 3 puntjes verschil) staan de rooien van IJsselmeervogels. Dit gaat dus een zeer spannende wedstrijd worden. We zullen het zien deze middag! Potjekak is er bij. Ook Engeland is erbij. Leuk om te lezen!

Update 07-11-2010: Eindstand 2-3…

Geef een reactie