The Walking Dead S01E01 – Days Gone Bye

The Walking Dead S01E01 - Days Gone Bye

Na die duizenden zombiefilms is het nu tijd voor een… je raadt het al: zombieserie! "The Walking Dead" is een soort 28 Days Later waar zombies een groot deel van de wereldpopulatie heeft 'opgevreten' en een beetje de aarde bewandelen op zoek naar meer mensen. Net als in 28 Days Later begint deze zombieplaag als de hoofdrolspeler wakker wordt in een ziekenhuis. Een nieuwe serie, waar Potjekak je van op de hoogte houdt. Check de eerste aflevering van 90 minuten die gisteren op Halloween in première is gegaan en de 4:30 minuten lange trailer van deze serie! Is een must voor zombiefans. >> Trailer:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=R1v0uFms68U]

Downloadlinks:

Aflevering 1 Torrent
Aflevering 1 NZB

Geef een reactie