Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Bloemenkwartier 3

Image De spraakwater was weer goed gevallen bij Henk. “Ik heb gewoon zin om te voetballen!”, wiebelde hij op zijn kruk. Nadat we een FC Twente hebben gezien die zijn kansen verprutste, borrelde waarschijnlijk bij menig Eemdijk 8 voetballer het gevoel dat ze het beter kunnen. “We staan in de basis”, klonk het ook nog in koor. Want alhoewel de aanwezige groenen wel regelmatig in de basis staan, is het toch stiekem vaak de ongeschreven regel dat  wanneer je op de training verschijnt, je een basisplek toegediend krijgt. En warempel.. we waren maar met 9 man. Inclusief onze Koots en trouwe blauwe aanhang Kub. Je kan merken dat het weer kouder wordt.>> En wanneer ik via opjestropdas.nl browns naar de website van Bloemenkwartier, krijg je in plaats van fleurige geurige bloemenkleuren doffe zwart witte strepen te zien. En wanneer je verder googled in de verslagen die opjestropdas.nl verzamelt, krijg je ook zwart witte strepen te lezen over Bloemenkwartier. Er zijn altijd wel teams die minder populair zijn in een competitie. Maar Bloemenkwartier heeft nu na 6 wedstrijden al een aardige reputatie. Vooral meneer “elleboog” Zaki heeft een mooie hoofdrol. Dit team heeft een stempel als zeer fysiek te spelen. Dat betekent dat we pijnjes en pijnen kunnen verwachten. Maar ook niet bang zijn om deze uit te delen. Verwacht het ergste maar… dan valt het vast allemaal wel mee. Voor nu hebben we het ergste te verwachten en door een tekort aan mensen gisteren op de training, is het nog zoeken naar de beste opstelling. Dus zie hieronder de opstelling wat een voorlopige is. Bereid je voor, drink niet teveel de vrijdag ervoor… want zaterdag gaan we goed zuipen. (Japio is dan jarig!). Half 1 beginnen, dus iets van half 12 aanwezig zijn. Image

Geef een antwoord