Eemdijk 8 voorbereidingen voor aankomend seizoen

ImageZo…nadat we gisteren de eerste training van onze nieuwste aanwinst Wortel hebben gekregen, voel ik me nu brak en besef ik dat we al goed bezig zijn met de voorbereidingen voor aankomend seizoen.>> Ja ik ben brak en knal deze post maar neer voor de mensen die tips en tricks heeft over en voor Eemdijk 8. Zoals wat we aanstaande zaterdag gaan doen? Gaan we kijken naar Eemdijk 5 waar onze sterspelers Floep en JaapHenk hun benen laten breken door Spakenburg 7? Of gaan we zelfs nog een oefenpotje erdoorheen rammen om onze eigen benen te breken? En hoe zit het met de oefenwedstrijden? Ergens in het kakpotje was er een SVO7 (ofzo?) te zien die wel wilt ballen. En heeft Henk Wim al aan de trainer van de blauwe Dames 1 gevraagd of we onszelf mogen vernederen? Anyway… spui je gal hieronder maar uit. Nu mag het nog.

Geef een reactie