Treevenge

Treevenge

Okee. Een beetje vreemd. Na het zien van het volgende filmpje had ik zoiets van "wie verzint zo iets?". Dat we elk jaar met kerst vele naald- en dennenbomen kappen is natuurlijk heel leuk en staat goed in huis met al die lichtjes. Maar wordt er (buiten Greenpeace) wel eens aan de bomen gedacht? In dit horrorfilmpje, Treevenge, zie je de gedachtengang van de bomen tijdens de "Happiest Season Of All" kerstmis. Ze zijn uit op wraak! Het is een korte film van zo'n 16 minuten, en dit filmpje heeft al wat awards in de wacht gesleept. Beste short film op het New York City Horror Film Fest, het Toronto After Dark Festival, en nog veel meer awards. Misschien ook omdat er niet meer gegadigden waren, maar als je even niets te doen hebt (en dan bedoel ik thuis en niet op het werk, aangezien er veel bloed en 'gore' in voor komt), is dit een filmpje die je even moet kijken. >> {swfremote}http://cdn1.fliqz.com/fliqz/production/applications/1f866af11db04864bca16236377b518f.swf?a=d4a1635284dc472aa25749d7779552bd{/swfremote}

Geef een reactie