Voorbeschouwing DOSC 4 – Eemdijk 8

Image

Zaterdag spelen we in de stad van Remia, Den Dolder. Deze keer is een nieuwe aan de beurt in het rijtje van Eemdijk 8, namelijk DOSC 4. De voorgaande wedstrijden werden afgelast wegens (natuurlijke) omstandigheden. Zeer benieuwd wat de zaterdag ons brengt? Kijk mee… >>

 UPDATE 10:30 : De wedstrijd is afgelast. 

Maar om half 12 toch verzamelen voor een partijtje. (We moeten toch een smoes hebben om bier te drinken?) 

 

 

DOSC deed het vooral in het begin van het seizoen goed. Ze stonden een tijdje bovenaan in de competitie en was toen echt een kandidaat voor de titel. Nu doen ze het nog niet slecht en staan ze 5e, maar 15 punten inlopen zou een hele klus worden. En dat wil Eemdijk 8 zaterdag ook belemmeren. Met 6 gewonnen wedstrijden en 6 verloren wedstrijden staan ze met 18 punten op de 5e plaats. 6 punten los van de 6e plaats, Hees 4.

Als je gaat vergelijken waar ze nou van gewonnen hebben en waar van verloren, kun je er geen touw aan vast knopen. De ene keer winnen ze van Huizen, de andere keer verliezen ze er weer van. Laat dat nou net de enige partij zijn waar Eemdijk van gewonnen heeft. 2x zijn ze met ruime cijfers ingemaakt door Zuidvogels 10, waar Eemdijk 8 een krappe 2-0 van verloor. Daarentegen winnen ze wel van Hees, SVMM, VOP en DOB, wat Eemdijk 8 ook nog niet voor elkaar heeft gekregen.

Dat wil niet zeggen dat DOSC een veel beter team is dan die van de groenen. Door het aantal punten die Eemdijk 8 behaald heeft, worden ze vaak onderschat. Eemdijk 8 speelt dan een voortreffelijke eerste helft, waar ze vaak op voorsprong komen, maar door een paar kleine foutjes op het eind van de strijd, weten de tegenstanders net weer te scoren.

Het Eemdijk wat de trouwe supporters zaterdag hebben gezien, wensen zij nu ook weer te zien. Eemdijk 8, laat ze zien wat je kan, laat ze een poepie ruiken en neem die 3 punten mee naar huis. Die zullen heel prachtig staan in de puntenkast, die we de zaterdag daarop weer openen tegen Roda ’46! Vanaf nu gaan we enkel punten pakken en komen we van die laatste plek af! Want we zullen niet strijden zonder slag of stoot. Ik wil de spreekwoordelijke ‘koppen zien rollen’!

 

De wedstrijd begint om 12:30 uur, dus gaarne rond 11:00 uur aanwezig bij Eemdijk.

Go Eemdijk 8!!!

 

 

Geef een reactie