‘Von Bommel’ baalt van commotie

ImageEen grap van Mark van Bommel is niet door iedereen begrepen. Van Bommel liet gister tegenover TV Limburg weten er alles aan te doen om voor het nationale team van Duitsland uit te komen. Verontwaardigde reacties uit het hele land volgenden daarop. >> De notitie sloeg maandagavond is als een donderslag bij heldere hemel. In verklaringen tegenover TV Limburg vertelde Mark van Bommel te zinspelen op een plaats in het Duitse nationale elftal.    Het feit dat de middenvelder van Bayern München veertig maal het Oranje-shirt om zijn schouders droeg sprak gezien de FIFA-reglementen niet in zijn voordeel, maar de Limburger ging voor de camera´s uiterst gretig in op de vragen van de journalist.

Van Bommel, die onder geen beding meer voor het Nederland elftal wil uitkomen zolang Marco van Basten aan het bewind staat, vertelde al met bondscoach Löw gesproken te hebben en tevens de ruggensteun van de Duitse bond (DFB) en werkgever Bayern München gekregen te hebben.

De oud-speler van PSV en Barcelona vertelde dinsdag echter aan De Telegraaf dat het om een grap ging en dat hij er ernstige spijt van heeft. "Ik dacht dat iedereen wel zou begrijpen dat het niet serieus was. Een dergelijke impact had ik niet verwacht. Ik dacht dat iedereen wel zou begrijpen dat het om een grap ging. Ik kon mijn lach zelfs niet inhouden op de radio. Achteraf baal ik nu wel van alle commotie die is ontstaan."

Geef een reactie