Featured Video Play Icon

Eemdijk 8 Kampioensfilm 2010-2011

Na vier jaar is het dan zover. Na vele pieken en dalen gekend te hebben mag het vriendenteam uit Bunschoten-Spakenburg zich dan eindelijk de heerser van de zesde klasse noemen. Tenminste, 6e klasse 612! Eemdijk 8 is zaterdag na 4 jaar lang “vechten binnen de lijnen” kampioen geworden. Na een enerverende competitie, waar de dalen erg diep leken door de enorme pieken, is ’t het vriendenteam dan toch gelukt.  Eemdijk 8 wist de kampioenswedstrijd tegen medestrijder Huizen 8 winnend af te sluiten in een zinderende slotfase. Na een eigen doelpunt, maar iets later een penalty mee, werd de rust met een gelijkspel ingeleid.

Na de rust wist Eemdijk 8 de voorsprong te behalen door een vrije bal hard in de hoek te schieten. Deze actie werd beantwoord door een mooie actie van Huizen, waardoor tot de slotfase de 2-2 op het scorebord pronkte. Door gretig te vechten voor de punt was het Japio die middels een prachtige diagonaal de bal achter de keeper schoot. Eindstand 3-2. Eemdijk 8 is kampioen van de zesde klasse reserve 612! Check de minifilm van deze zinderende strijd om het kampioenschap, en ervaar deze prachtige, zonnige dag net als de Eemdijk 8 spelers.